Monday, 23 February 2015

Happy 2015

Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah awal tahun ni aku sangatlah happy sebab berjaya latih Darwish minum air tanpa menggunakan botol susu dan ajar dia tak pakai pampers. Tak dinafikan bukan mudah rupanya cuma DOA bebanyak semoga dipermudahkan. Itupun aku ambil masa within 1month kalau tak silap.

Ada juga aku tanya pendapat ibu2 yang dah berpengalaman dalam bab ni. Kawan aku yang anaknya belum umur 3tahun dah berjaya tanpa pampers. Tabik spring lah aku kat dia. Mungkin aku ni manjakan sangat anak.huhuhehe

No comments:

Post a Comment