Monday, 23 December 2013

Berjaya Hills Bukit Tinggi, Pahang

Bismillahirrahmanirrahim..

Hai korang..semalam suami aku bawa jalan-jalan pergi Berjaya Hills selepas kitorang balik dari kenduri kawen kawan. Sementara masih cuti sekolah ni..nak cadanglah kat korang supaya boleh listkan tempat ni sebagai tempat wajib bercuti tau..sebab apa..sebab aku rasa best dan memang puas hati kalo jalan-jalan atau cuci mata kat sini.Boleh gitu nak cuci mata.heee.Start kat colmar tropicale dulu pastu baru pergi animal park.

suruh tabik hormat tapi dia buat terbalik :)
tengok senibina kat sini
jinak.siap boleh bagi makan.
pandangan dari atas
tadi warna hitam..yang putih pun ada jugak
antara aktiviti sekitar.korang boleh survey harga

survey lagi.hehehe

lagi survey
peta keseluruhan.macam2 tempat boleh pergi.confirm tak boring
here u r!
so kitorang boleh tengok yang pukul 4ptg
tepat pukul 4ptg,antara stage performance yang ada.
sape suka nak potrait muka sendiri pun ada
games ni jugak yang dia excited
pergi animal park naik bas free.nak pergi sendiri pun boleh kalo dah tau jalan
nak masuk animal park kena rm3.tapi masa mula2 masuk main gate pun dah kena rm12
yang best boleh sentuh tu..jinak..ok nanti sambung entry ni lg

Sekian..terima kasih. Daa

Monday, 16 December 2013

Rutin Aku

Bismillahirrahmanirrahim..

Hai korang! Jarang gila aku update blog. Maklumlah blog cuma nak isi masa lapang je. Sebabnya selain rutin kerja ofis hour, ada satu lagi rutin besar aku iaitu ..
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaa

Mak2 kat luar sana..betulkan.LOL

Sekian..terima kasih. Daa