Friday, 12 July 2013

Salam Jumaat.Selamat berpuasa.Parenthood expo harini kat Midvalley.Balik kg.(Bukan main tajuk post kali ni da macam isi penting entri ni)

Bismillahirrahmanirrahim..

Harini Hari Jumaat pertama di bulan Ramadhan. Selamat menjalani ibadah puasa buat semua umat Islam. Fikir baik Rasa baik Buat baik Daaapat baik..kata-kata daripada seorang prof yang membuatkan aku suka nak amalkan. Sape yang suka prof ni pasti tahu sape beliau. Tetapi bukan nak ajak berteka-teki sape prof ni cuma nak kongsi pasal parenthood expo start harini sampai ahad ni.


Serius aku memang excited skit kalo tau ada expo macam ni lagi2 dekat ngan rumah. Excited nak cuci mata sebenarnya..hehe. Dalam excited2 ni pun bukan dapat pergi jugak sebabnya office hour aku xde lunch sepanjang Ramadhan so xboleh jalan2 time tu tapi boleh balik awal sejam dan masalahnya lepas habis kerja terus nak balik kg suami kat Pahang(yeay..ni lg excited juga..haha semua ko nak excited Sabar ek). Doakan kami sekeluarga tau semoga dipermudahkan urusan.

Sekian..terima kasih. Daa

No comments:

Post a Comment