Monday, 22 April 2013

Happy dapat jumpa IDA&IENA MANSOR, YUYU ZULAIKHA DAN NURUL AIN

Bismillahirrahmanirrahim..

Semalam pergi singgah booth Choice by Ida Mansor kat Wangsa Maju. Ingat nak cuci mata pilih mana yang berkenan dihati..sambil tu boleh jumpa Ida&Iena, tak lupa jugak Yuyu sebab tahu dia pun ada buka booth.yeay jumpa secara berjemaah terus. Pastu tak sangka Nurul Ain pun ada kat situ..yeay lagi sekali. Bukan senang nak jumpa owner2 butik online ni secara live+berjemaah tau..cewahh. Yang penting lagi sekali masa tu ada sale+free gift..bertambahlah happy. Lagi2 happy boleh jalan2 hari minggu bersama anak dan suami.

Sebenarnya banyak lagi booth yang ada buka kat situ. Tapi hanya dapat singgah sekejap je kerana agenda seterusnya pastinya untuk anak dan suami. So, adilkan.hehe yela tu. Pilih punya pilih (sebab semua sebenarnya berkenan tapi tak boleh tamak ok) akhirnya ambil printed shawl yang ini.


Dah siap2 bayar mestilah nak bergambar kenangan..piece yo ngan Ida.


Tak dapat bergambar ngan Iena so letak jelah gamba Ida lg sekali.


Cepat2 bergambar ngan Yuyu pulak..


Masih sempat bergambar ngan Nurul Ain&Irdina..


Oh masa tak mengizinkan untuk lama kat situ. Kaki dah melangkah pergi ni tapi hati berkata nantilah dulu..hahaha. Ok stop..macamlah tak boleh shopping online kan.

Sekian..terima kasih. Daa





No comments:

Post a Comment