Wednesday, 30 January 2013

Nak valuable goodies?

Bismillahirrahmanirrahim..

Nah ini dia..


Alamak..kecik sangat tulisan nak baca. Takpe boleh  tengok sini untuk lebih jelas atau klik http://www.kwpkb.gov.my

Siapa yang da plan minggu ni nak pergi karnival karangkraf kat Shah Alam boleh teruskan tapi yang masih fikir-fikir lalalalala..apa kata tengok apa yang aku highlight kan valuable goodies kat sini..

PERCUMA menaiki bot dan pony ride di Taman Tasik Titiwangsa SEPANGJANG BULAN FEBRUARI 2013.yabedabetulll..

PERCUMA LAGI penggunaan tandas awam DBKL sepangjang bulan Februari jugak. Sape minta bayar memang nak kena.hahaha

Bayaran masuk ke Aquaria KLCC dengan hanya RM99 promosi pakej keluarga - 2 dewasa & 2 kanak-kanak (pemegang MyKad sahaja ok)

Ini yang aku highlight sahaja, yang sebenarnya ada banyak lagi, kat Putrajaya dan Labuan pun ada.

Till then. Daa

No comments:

Post a Comment