Thursday, 2 August 2012

Segmen Lokman : Saya Blogger Dari Universiti Malaya

Bismillahirrahmanirrahim..

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
Join SINI
Salam Ramadhan yang ke 13. Aku dapat tau segmen ni daripada rakan blogger Aini Che Din. Thanks dear for this info. Dah lame teringin nak join segmen macam ni tapi dah terlepas sebelum ni.hehehe. Nasib baik adik Lokman ni buat dan baik hati benarkan blogger yang dah masuk alam perkerjaan macam aku ni join. Tettt..kantoi sebenarnya bekas pelajar je ok. Last but not least..Selamat Berkenalan~

Sekian..terima kasih. Daa

16 comments:

  1. ok kak.. saya dah terima penyertaan kak.. hehe. terima kasih sebab sudi bagi sokongan kepada saya.. ^_^

    untuk akak, ada seorang junior akak dari um

    http://aazzrruull.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    sila check link blog ini didalam senarai peserta

    ReplyDelete
  2. Salam,
    Datang dari http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
    Jom join Hanif Blog Bloglist (exchange bloglist)
    Hanif blog bloglist- klik sini
    Salam kenal….dan I follow sekali

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Tiada paksaan, yang penting kita dah kenal

    ReplyDelete
  3. as-salam,
    datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan..k nk terjah!hehe

      Delete
  4. Salam
    taqiee dr segmen yg sama...:)
    Jom Terjah kwn2 lain plak..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahim.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.jom terjah.kira ni kali kedua la ek kita join segmen sama.

      Delete
  5. salam.. datang dari segmen yang sama > done follow sini.. salam kenal

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    jom join segmen ni lak ea =) hope sudi join

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.haa..ada segmen..insyaAllah join k.hihi

      Delete
  6. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    good luck !

    ReplyDelete
  7. Wasalam..yeay nk singgahlah..

    ReplyDelete
  8. dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
    done follow sini. ;)
    jom BW ke blog mimie :)

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  9. http://mselim3.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-universiti-terbuka.html

    saya dari segmen yang sama....

    salam ukhuwah salam persahabatan,,,,

    dah follow u pape nanti follow balik k...mselim3

    ReplyDelete